Lifestyle Medium.ba
Kako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu? 13 znakova da te muž više ne voli

Kako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu? 13 znakova da te muž više ne voli

Imate li osjećaj da se vaš odnos pogoršava i već počinjete tražiti znakove da vas partner ne voli? Pa, došli ste na pravo mjesto!

Muškarci vam nikada neće reći da vas ne vole direktno u lice, posebno ako i dalje imaju neke osjećaje prema vama – to ne mora biti ljubav, to može biti neko poštovanje ili osjećaj koji ne možete. ” Tačno se identificirati, ali tu je”.

Ponekad je taj nedefinirani osjećaj jedino što ih sprečava da prekinu s vama. Ali kad razmislite, ne biste li radije željeli raskid odmah, nego mjesece agonije praćene raskidom?

Iako bi instantno prekidanje bilo idealno rješenje problema koji imate, sve što uključuje osjećaje ne može imati jednostavno rješenje.

Najvjerovatnije je da čovjek koji vas je nekad volio želi krenuti dalje, ali ne može i neće zaboraviti vrijeme provedeno s tobom. Unatoč činjenici da i dalje osjeća nešto za vas, to ne mijenja njegovu odluku da prekine ono što ste smatrali ljubavnom vezom.

Postoje znakovi upozorenja koji bi mogli upozoriti da vas može napustiti. Većina ih je skrivena u govoru tijela.

Obično žene ignoriraju ove znakove iako su kristalno jasni.

Niko ne bi rado prihvatio da se njihov brak raspada.

Potpuno je normalno da većina ljudi živi u poricanju koje su sami sebi stvorili jer čim prihvate činjenicu da stvari više nisu iste, to znači da se njihov ljubavni život suočava s krizom koja vjerovatno neće biti riješena.

Evo nekoliko korisnih savjeta o odnosima. Ljubavima možete pristupiti iz različitih kuta.

Ako vam neko kaže da vas voli, to ne mora nužno značiti da će ljubav trajati zauvijek. To ne mora značiti da ste vi pravi za njega ili da je on pravi za vas.

Sigurno ste vas dvoje imali posebnu vezu, ali možda to nije bila vječna ljubav. Vjerojatno je to bila zaluđenost, kratkotrajna romansa koja je vremenom izblijedjela.

Ako se prestanete samozavaravati, možete spasiti ono što je vjerovatno dugo slomljeno, možda možete pronaći način da se spasite od povrijeđenosti i pripremite se za nadolazeće odbacivanje.

Zato budite hrabri i ne pokušavajte izbjeći neizbježno. Suočite se sa situacijom u kojoj se nalazite i prihvatite je kao snažna žena.

Ako pročitate ove znakove kod njega, on vas više ne voli, poštedite se bola i raziđite se.

13 znakova da vas više ne voli (ili vas i ne želi više)

On te ignoriše

Kao da više ne postojiš. Potpuno počinje živjeti svoj život. Prije toga, sve što ste činili bila je obostrana odluka. A sada, čak ni ne znaš da planira bilo šta učiniti.

Kad ste u blizini, on postaje sve čudniji i pretvara se da je sam. Čak i ako mu treba nešto poput: “Jesi li mi ispeglala košulju?”, Neće vas pitati. Ići će i pronaći je i ako nije ispeglana, to će učiniti sam.

Nedostatak komunikacije

Jedan od najvećih znakova da vas više ne voli je nedostatak komunikacije. Ovo nije poput ignoriranja. To je puno ozbiljnije i na dubljoj razini. Kad izgubi interes za vas, odsjeći će vas iz svog života. Izgubit će potrebu da na bilo koji način komunicira s vama.

Bilo da se radi o komunikaciji jezikom tijela, verbalnom ili samo očnom kontaktu – on će prekinuti sve to. Tada je vrijeme da shvatite da je gotovo. Nema smisla pokušavati spasiti vezu ili brak kada ne možete ni razgovarati kako treba. Nema smisla produžavati ovo ionako teško vrijeme.

Izbjegava te

Je li se dogodilo da nekako ne možete naići jedno na drugo iako živite u istom stanu? To nije slučajnost. On je do sada naučio vaše svakodnevne rutine i vaš raspored i zna kada se vraćate kući.

Dakle, pazi da ga nema kad dođete kući. Kad muškarac prestane da vas voli, pokušati će vas izbjeći kako biste shvatili da želi prekid. Rijetko ćete provoditi vrijeme zajedno. Sve u svemu, to je vrlo loš znak i trebali biste ga shvatiti ozbiljno.

On nije uključen u tvoj život

Možda ste nekada radili stvari zajedno, ali više ne. Odjednom je odustao od svega što vas zanima. Odjednom mrzi vaše hobije i smatra da su oni nebitni. Ako ne poštuje vaše interese, to znači da misli da ste nebitni.

Izgubio je i vaše prijatelje. Kad vam je veza bila zdrava, volio je provoditi vrijeme s vama i vašim prijateljima. Sada, svaki put kad ga pitate da izađete ili sami ili s prijateljima, on vas odbacuje. Doslovno prekida sve veze koje ima s tobom.

Nepristojan je


Oštriji je sa svojim riječima privatno i javno. Misliš da stvarno ne bira ono što će reći. Možda je jednostavno prevelik kukavica da bi mogao priznati da te više ne voli.

Dakle, koristi svoje riječi i bezobrazno ponašanje kako bi vam dao do znanja da želi raskid. Ako primijetite da se on ponaša ovako i koristi neke “pametne” komentare svaki put kad nešto kažete ili učinite, sukobite se s njim ili uzmite ovo kao veliko crveno upozorenje i samo odite.

Ponižava te

Osjećate li da on uvijek pronalazi način da vas iznevjeri? Čak i kad ste s prijateljima ili obitelji, on vas pokušava poniziti zbijajući viceve na vaš račun.

Tajnovit je

Pogledajte hoće li ovaj scenarij zvučati poznato: sprema se, zaviri u telefon i nasmiješi se ili ga neko zove a on odlazi u drugu sobu da odgovori. Trenutak kasnije, on je na vratima, hvata kvaku za vrata, i pitate se gdje ide i s kim.

Ovo nije u redu. Ako ste odlučili živjeti zajedno, sve morate podijeliti. Morate biti u toj vezi puno radno vrijeme.

Vjerujte mi, ovo je veliki znak da on više nije zagrijan za tebe. Ako ne osjeća potrebu da vam kaže kuda ide, samo da se vi ne brinete gdje je, onda je stvarno prestao brinuti o vama. Vrijeme koje je proveo s tobom i osjećaji koje je imao prema tebi sada su već prošli.

Laže te

Može li gore od ovoga? O laganju ne treba pisati ništa drugo.

Ne želi više provoditi vrijeme s tobom, pa ima izgovor svaki put kad ga nazovete. Samo mu nedostaje hrabrosti da ti kaže istinu, pa laže. Na kraju će njegovo ponašanje preliti čašu i otići ćete. To je ono što je želio od početka, ali nije imao hrabrosti da to uradi sam.

Sakriva svoj telefon

Ako s nekim piše, a vi sjedite kraj njega, vjerovatno će pomaknuti ekran svog telefona u drugom smjeru, tako da ga ne možete vidjeti.

Čak i ako pokušate malo upasti u njegovu privatnost i pokušate zgrabiti njegov telefon, to je nemoguće. Pobrinut će se da nikad ne nađete njegov telefon jer će cijelo vrijeme biti uz njega.

Lako se naljuti

On će se naljutiti zbog najmanje sitnice. Nivo njegove tolerancije svakim danom opada i više, a fitilj mu je sve kraći.

Ne postoji „Volim te“

Prestali ste biti smiješno simpatični. Ali ne samo to, prestali ste govoriti nježne riječi i ponašati se kao ljubavnici. Prestao ti je govoriti da te voli.

Prestao te je činiti sretnom

Prestao je raditi stvari za vas. Sve one male slatke stvari koje su vam se svidjejale i zbog kojih ste se osjećali posebnim, zbog kojih ste osjećali njegovom i jedino njegovom, nestali su.

Ne pokušava više. Prestao se brinuti posve. Kad ova potpuna ravnodušnost uđe u vezu, znači da je veza na aparatima.

On vas upoređuje s drugim ženama

Usporedi vas s bilo kojom ženom koju vidi na ulici, govoreći da biste trebali biti više poput nje, da biste se trebali odjenuti poput nje ili promijeniti frizuru u nešto drugačije.

Usporeduje vas i sa svojim bivšim i to je ono što najviše boli. Ponekad će je, tijekom ležernog razgovora, spomenuti u pozitivnom svjetlu – na taj način daje vam nagovještaje da biste trebali slijediti njezin primjer.

Mislim, zašto, dovraga, uopće mora spomminjati staru djevojku? To je okrutno.

Šta učiniti?


Čitala si toliko puta o tome kako ga vratiti. Pročitala si toliko trikova i savjeta kako bi vratila ljubav. Žao mi je, ali ljubav ne djeluje na taj način.

Nema smisla odvraćati ga jer ne možete promijeniti nečije mišljenje. Ne možete ga uvjeriti da vas voli.

Uostalom, najbolje je da se vaš odnos raspadne, jer ostanak u jednostranom odnosu kad tad postaje katastrofalan. Kad vam se samopouzdanje pokvari jer niste voljeni, kad se osjećate kao da vam nije dovoljno i nikad to neće biti, onda je kasno da se spasite.

Nakon tih spoznaja, jedini korak koji možete poduzeti je izlječenje, kretanje ispočetka i tada ćete možda dobiti još jednu priliku s nekim novim.

Dakle, budite pametni i odite dok ne bude kasno. Otiđite ako prepoznate svog muškarca po ovim znakovima, jer jednostavno, zaslužujete bolje. Boravak u ovakvoj faličnoj ljubavnoj vezi sprječava vas da pronađete svoju pravu ljubav.

Add comment

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.